Laden

Dit is het meest ontaarde kinderliedje ooit

kinderliedje

Het is voor mij het meest ontaarde kinderliedje dat ik ooit heb gehoord en tijdens mijn vakantie wel tienduizend keer moest verdragen: Babyshark (tudutuduteru).

Nu ik weer hard aan het werk ben, de kinderen weer naar school zijn, de voetbalwedstrijden en danslessen zijn begonnen en eigenlijk alles weer in sneltreinvaart aan me voorbijgaat, denk ik met weemoed terug aan de vakantie. Het gevoel dat niets moet en dat weinig je irriteert… Maar dan hoor ik mijn dochter een deuntje zingen waar mijn haren recht van overeind gaan staan en dat ik dus associeer met mijn meest recente vakantie…

Babyshark

Daar ging ze weer het zwembad in:

Baby Shark tudutuduteru (3x)
Mama Shark tudutuduteru (3x)
Papa Shark tudutuduteru (3x)
Oma Shark tudutuduteru (3x)
Opa Shark tudutuduteru (3x

En dan lekker spetteren met haar handen en armen in het water, alsof een haai zijn bek open en dicht deed.

Laat me zeggen: BLOEDIRRITANT! En vriendjes en vriendinnetjes o zo gezellig meedoen. Ontelbare keren per dag…

Weet je niet waar ik het over heb? Bekijk de video hieronder:

Heeft jouw kind ook een ontaard irritant deuntje/liedje dat je je echt NIET MEER wilt horen?

Leave a Comment