Laden

Brieven van je kind: “Je bent een slegte moeder!”

brieven van kind

Mijn dochter is er een ster in: brieven aan me schrijven als ze boos is op me. Ik heb al een hele verzameling gekregen. Ik bewaar ze allemaal. Leuk voor de diashow als ze gaat trouwen;-)

Ze kan soms woest naar boven stampen en de deur van haar kamer dicht smijten. Mevrouw is boos, héél boos. Het blijft dan stil en dan weet ik al waar ze mee bezig is…een brief schrijven. Als ze uitgeraasd is, komt ze beneden en schuift ze haar epistel onder mijn neus. Altijd een goede aanleiding om te kletsen over wat haar nu dwars zit. Maar ik geef toe: moet soms heel veel moeite doen om mijn lachen in te houden. Als we de ruzie hebben uitgepraat dan moet ze er meestal ook wel om lachen. Gelukkig maar!

Brieven op de Facebookpagina

Ben niet de enige moeder die het moet doen met brieven van een boos kind. Op de Facebookpagina werden er ook een paar geplaatst:

Heb jij ook nog leuke brieven die je wilt delen? Plaats ze op de Facebookpagina of mail ze naar me: info@clubvanontaardemoeders.nl.

Leave a Comment